team3 2018

Met ons team, bestaande uit 3 tandartsen, 2 mondzorgkundigen, 2 preventie assistentes, 2 leerling assistentes en een praktijkmanager, willen wij u graag goede tandheelkundige zorg bieden en zoveel als mogelijk rekening houden met bijzondere wensen en/of angsten. Zo nemen we de tijd u te begeleiden bij het maken van behandelkeuzes door middel van uitgebreide uitleg. Voor een duidelijke taakomschrijving, bevoegdheid en deskundigheid per functie verwijzen wij u naar www.allesoverhetgebit.nl.

De praktijk is ingedeeld met 3 ruime behandelkamers. We beschikken over moderne apparatuur en behandeltechnieken.

yvonne 2018 yvonne2 2018

Na enkele jaren als radiologisch laborante werkzaam te zijn geweest in meerdere ziekenhuizen en als vertegenwoordiger voor verschillende farmaceutische industrieën, alsnog in Nijmegen aan de Radboud universiteit met veel enthousiasme tandheelkunde gaan studeren en in 2001 afgestudeerd. In 2002 de tandartspraktijk in Dwingeloo overgenomen in het gezondheidscentrum en in 2010 de praktijk verhuisd en uitgebreid naar het voormalig gemeentehuis van Dwingeloo. Dwingeloo is mij dierbaar geworden. Het is plezierig werken in dit fraaie dorp en ruime pand.

marion 2019  gele stoel

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Groningen waarna ik met plezier mijn werkzaamheden als tandarts heb opgevat. Ik heb veel aandacht voor de preventieve tandheelkunde en tevens voor de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). Naast het zijn van tandarts ben ik ook professioneel triathlete.

Mirjam nieuw behandelkamer3

Geboren en getogen in Dwingeloo, vind ik het natuurlijk erg leuk in Dwingeloo te werken. Al vanaf jonge leeftijd wilde ik graag tandheelkunde studeren en ben sinds juli 2019 afgestudeerd. Het vak is bijzonder leuk en het is voor mij belangrijk dat patiënten zich in de stoel op hun gemak voelen.

 annemijn 2019 2  behandelkamer3 2019

Annemijn is werkzaam bij ons vanaf 2019. Zij heeft de opleiding mondzorgkunde in Groningen afgerond en is bevoegd tot het behandelen van tandvleesaandoeningen (parodontitis), periodieke controles en behandelen van cariës.

 cecilia 2019 danielle 2 2018

Cecilia is sinds 2019 werkzaam in de praktijk. Naast stoel assistente is zij ook preventie assistente. Zij is gecertificeerd voor het vervaardigen van afdrukken, noodkronen, röntgenopnames, verwijderen van tandsteen en leggen van sealants. Cecilia is tevens verantwoordelijk voor "back-office" werkzaamheden. 

 

Jenny is als preventieassistente bij ons werkzaam vanaf 1 juli 2022. Al ruim 30 jaar heeft Jenny ervaring in de tandheelkunde. Ze is gecertificeerd voor het vervaardigen van röntenfoto's en gebitsreinigingen.

bonita 2018 alfa

Romy is sinds maart 2020 werkzaam bij ons in de praktijk. Sinds juni 2022 is ze gediplomeerd. Haar opleiding heeft ze gedaan aan het Alfa College te Hoogeveen.

bonita 2018

Hanke is sinds januari 2021 werkzaam bij ons in de praktijk, Sinds juni 2022 is ze gediplomeerd. Ze heeft haar opleiding gedaan aan de ROC Friese Poort te Leeuwarden.