Informatie over de gebruikte codes en vergoedingen kunt u vinden op: https://www.allesoverhetgebit.nl/ 

Prijslijst Tandtechnisch Laboratorium Noord Nederland vind u hier: 

 

 techniekkosten okt 22

Onze facturen worden verzorgd door factoringbedrijf infomedics. Voor vragen over uw nota kunt u contact opnemen met de patiënten servicelijn: 036-2031900 en/of de website: www.infomedics.nl.

 

Uw mondzorgrekening

Samenwerking met Infomedics
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig
Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Wat staat er op uw zorgrekening?
Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.

Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl.

Uw rekening op papier of online?
Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.

Betalingsregeling
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036-2031900. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

 

Wij zijn verplicht uw identiteit te controleren. Wij verzoeken u daarom dringend bij een eerste bezoek uw identiteitskaart of paspoort mee te nemen.

De praktijk is jaarlijks donateur van:

KWF; ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek tegen kanker.

Het Beterboek; wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in de Treant Zorggroep te Hoogeveen.
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

LogoBureauMateau kenzlogo BeterBoek treant

 header logo v7

Stichting St. Nicolaaskerk te Dwingeloo